Thursday, August 29, 2013

Doodle untuk The Beautiful Story




Curi-curi masa, aku sempat menyiapkan doodle untuk  Nursyaida Nasuha atau blognya The Beautiful Story.
Harap Nasuha suka. Ini sempena ulang tahun kelahiran Nasuha ya? Selamat Hari Jadi, semoga gembira selalu dan dimurahkan rezeki....

Biar aku kenalkan, Nasuha ni sepupu aku yang paling rapat. Rapat sudah seperti adik-beradik sendiri. Silalah lawat ke blog dia.


*Tiba-tiba tersedar sesuatu. Ini kali pertama aku buat doodle untuk orang. Doodle aku ni cincai je. Sebab aku suka style cincai (cakap je lah malas). Jadi, cincai-cincai pun, harap dia suka lah. Hehe...

5 comments:

  1. tang mana yang cincai?
    saya cuma nampak personal stroke...

    kakakakka

    ReplyDelete
  2. cincai??? cantiklah! suka2!!

    ReplyDelete
  3. eh lupa.. deno lukis pakai software SAI :)

    ReplyDelete
  4. loving it! sumpah terharuuuu.... :') love u am, very2 much.. ketat2! hihi.. xoxo

    ReplyDelete