Tuesday, February 21, 2012

Makeover Me Contest Makeover Me Contest Makeover Me Contest




Korang, jom join contest ni.
Jangan risau, Alif cari kreativiti, bukan bakat.
Menarik? Berminat nak join?
Pergi blog Alif Ismail.


Kisahnya, Alif jemput aku menyertai ini. Dah lama, tapi aku tak buat-buat. Sebab tiada idea. Nak makeover bagaimana? Kemudian, aku terfikir. Aku Gadis Misteri. Apa kata aku jadikan Alif Jejaka Misteri? Tapi macam mana? Puas aku fikir, kemudian aku buat keputusan untuk jadikan Alif 'Phantom of the Opera'! ini lah dia hasilku. Bagaimana? Kelihatan misteri tak?

Alif, Phantom of the Opera


*Kalau sesiapa nak tempah lukisan potret, boleh e-mail amna_sya@yahoo.com ye..
*Alif, kalau nak gambar tanpa watermark atau nak lukisan original pos ke Alif, beritahu la.

15 comments:

  1. macam ni kalah la sy..hahaha hebatttttttttt

    ReplyDelete
  2. ada harapan menang ni. good luck !!

    ReplyDelete
  3. fuuyo.. penuh misteri... cantik giler

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join.

    sgt berimaginasi tinggi...kalau alif yang jadi juri mesti alif pilih yang ni sebagai top 3 tapi malangnya alif sekadar penganjur je..huk3...

    ReplyDelete
  5. x pe alif.. amna join untuk suka-suka jer~ alif suka, ok laa...

    ReplyDelete
  6. fullamak...gilak cantik...
    now get Christine now..Raoul is coming!huhu

    *best of luck! :D

    ReplyDelete
  7. wow...hebak....gdluck sis

    follower ke 131

    ReplyDelete
  8. gd job dear.. sgt berbakat.. sy pun join.. ^_^

    ReplyDelete
  9. wahhhh =0... cantik!! creative!! mavelos..

    sama2 gud luck ya.. =)

    ReplyDelete