Monday, October 10, 2011

Gadis Misteri Lukis Potret Aku!

Korang tahu.. Sebenarnya, masa aku mula-mula buat blog dulu, aku berharap orang tak jumpa blog aku. Sebab niat aku dulu, aku nak cerita pasal kos aku, Fine Art je dalam blog ni. (Tapi sekarang aku tertulis macam-macam pulak.. Hehe)

Sekarang, bila makin ramai yang follow blog aku, (walaupun tak seramai follower korang) aku jadi gembira pula. Rupanya apa yang aku tulis ada orang baca!! Jadi, atas rasa terima kasih kepada semua follower aku, aku nak lukiskan potret untuk korang. Ada yang nak tak? Kalau nak, boleh baca bawah ni:


Cara-cara nak dapatkan lukisan potret:

1.Terbuka kepada follower sahaja.
2. Buat satu post bertajuk "Gadis Misteri Lukis Potret Aku!"
3. Letak gambar di atas.
4. Letak satu gambar yang korang mahu aku lukis. (gambar seorang sahaja)
5. Tulis mengapa korang follow blog ini, dan beri pendapat apa yang harus aku baiki di blog ini. (Ini penting untuk aku dengar pendapat orang ramai)
6. Beri link post korang di sini sebelum 11 Oktober 2011. (satu minggu je)


Andai penyertaan sikit, aku akan lukis potret kepada semua peserta. Kalau penyertaan ramai, aku kena pilih beberapa setakat yang aku mampu je. Ok?


Terima kasih sudi follow selama ini...




11 comments:

  1. dah join

    http://belogcikzety.blogspot.com/2011/10/gadis-misteri-lukis-potret-aku.html

    ReplyDelete
  2. http://mahligaidea.blogspot.com/2011/10/gadis-misteri-lukis-potret-aku.html

    ReplyDelete
  3. done support u dear. hehe~ :)

    http://sukesukisaje.blogspot.com/2011/10/gadis-misteri-lukis-potret-aku.html

    ReplyDelete
  4. okay,nnti sy join.bookmark dulu :D

    ReplyDelete
  5. sy dah buat entry jengokla ye :) http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/10/gadis-misteri-lukis-potret-aku.html

    ReplyDelete
  6. kenapa x nk org tu..blog awk sgt menarik..lukisan awk sgt kreatif

    ReplyDelete