Sunday, October 16, 2011

Blog-Blog Adik Beradik



Sudah beberapa hari tak update blog kesayangan aku ni. Sedikit sibuk.. Maaf ya blog? Jadi, hari ini, saja lah nak memperkenalkan blog adik beradik ku. Bukan apa, tengah rindu mereka sebenarnya. (Tak adalah rindu sangat. Hehe..) Aku pulang ke rumah, tapi dua orang adik ku masing-masing di kolej mereka.



Adik beradik aku, semuanya perempuan. Kami berlima. Tiada lelaki.. Nak kata lelaki, cuma aku sorang je yang bersifat agak berkelakian. (Ok, itu tipu.. Aku yang paling kuat bersolek ada laa..) Jadi, inilah blog-blog mereka:



Ini satu-satunya kakak aku.
Blog dia agak pink laa..
Aku alergi warna pink sebenarnya.
Tapi sebagai adik yang baik, aku lawat jugalah blog pink dia.. Haha..
(Ok, gurau..)
Nama blog dia indahkan?




2. Gadis Misteri

Blog ini milik ku.
Blog yang kononnya paling misteri dalam dunia ni.
Ye, ini yang sedang anda baca inilah blog ku.
Anak kedua dalam adik-beradik.




Ini blog adik aku.
Jarang sekali dia update.
Tapi blog dia berisi. Bukan bual kosong.
Baguslaa.. Cuba anda lawat sebentar.








Ini blog adikku Tonah.
Nama blog sudah cukup untuk memberitahu namanya.







Ini blog adik bongsuku, Najaa.
Baru 10 tahun dah ada blog.
Hebat tak?
Tapi dia jarang update la.
Bolehla cuba lawat. Ada banyak lukisan dia taw...







Ok, itu dia lima blog adik-beradik ku. Senang-senang, bolehlah lawat ya? Tapi, kalo nak ngorat, tak boleh! Hehe.. Sekian..



8 comments:

  1. nak ngurat laa.. keh keh keh..

    baru sploh tahun dah ada blog???.. cit!

    ReplyDelete
  2. pengakuan jujur, 1st time bkk blog dibah. haha

    ReplyDelete
  3. muka sume lebih kurang je. hehe, xtaw mana adik mana akak :P

    ReplyDelete
  4. ye, idea semulajadi.. awak 'adik'.. haha..

    ReplyDelete