Thursday, September 29, 2011

Baby ku sayang

Langit di luar semakin cerah. Aku tak tidur sejak semalam... Sedang buat drawing untuk kelas painting yang akan bermula lagi satu jam dari sekarang. Agak-agak dah penat buat drawing tu, aku pun bergambar guna webcam di laptop ku. Saja.. Letih memandang drawing, main-main la sekejap.



Tiba-tiba, aku terkenang pada Baby ku. Baby ku, tak lain tak bukan, mestilah kamera digital ku! Aku pun mengambil kamera ku. Cadang nak ambil gambar drawing yang dihasilkan ku sejak malam semalam. Betapa sedih, kecewa dan pilunya hatiku apabila aku lihat Baby ku tak sihat seperti biasa. Bila aku tangkap gambar, jadi bergaris-garis seperti di bawah ni:

Tak tahu la nak buat apa.. Mungkin betul kata Abah, kamera digital tak tahan lama. Tapi aku sayang sangat pada Baby..

Sekarang dah tak ada mood nak buat drawing. Tak ada mood nak pergi kelas juga. Tapi mana boleh tak pergi~



6 comments:

  1. nanti ada rezky beli la bru punye~
    yg pergi x kan kembali~
    huhu~

    ReplyDelete
  2. ermmm.. nanti beli baru laa eh.. :D

    ReplyDelete
  3. hmm... tu laa.. apa leh buat.. kne bli baru la nampaknye...

    ReplyDelete
  4. Hi geng minat kuning. Gimme 5! =)

    Aiyyo, kenapa kamera jd mcm tu? jatuh ek?

    ReplyDelete