Monday, November 28, 2011

Painting belum siap lagi

Aku pernah cerita pasal sebelum aku memulakan painting aku, di sini. Sekarang, aku nak ceritakan painting aku dalam proses pembuatan.

Ini gambar terbaru painting aku:


Aku memang saja duduk depan lindung painting tu. Saja.. Tak nak publish di blog painting yang belum siap. Tak misteri la nanti. (Tak habis-habis dengan misteri) Nanti dah siap, InsyaAllah aku tunjuk di sini ya?

Maka, nak cerita di sini, inilah yang aku buat setiap kali ke studio. Awal-awal, aku buat agak lambat. Sebab kurang keyakinan dengan work aku. Tapi, setelah mendengar pendapat seorang kawan yang hebat, aku bersemangat kembali. Kawan aku tu, boleh terangkan mengenai painting aku lebih daripada aku, pelukisnya sendiri. Dia siap nasihatkan patut buat apa, bagaimana nak nampak elok, dan semualah! Selepas tu baru aku nampak bahawa painting aku tak teruk! Masih boleh diselamatkan.

Sekarang, sedang buat painting lagi. Entah bila boleh siap. Lambat betul nak menghasilkan awan. Nampak awan di artwork aku kan? Baiklah, sila nantikan artwork aku yang siap ye? Nak sambung buat painting ni.


3 comments:

  1. canteq lah..
    ta saba na tgk bile dah syap nti :)

    ReplyDelete
  2. u buat ke painting tuuu..wahhh kagum nyeeee...i folo u k dear..

    ReplyDelete