Thursday, December 19, 2013

Header baru


Sudah agak seketika juga aku tidak menukar header blog. Oh yeah!!! Hari ini aku berjaya mencuri masa sedikit untuk membuat header baru.

Header baru aku ni, mungkin tak ada sebarang makna tersirat. Itu pun sama ada ia mempunyai makna atau tidak, bergantung kepada orang yang menilainya bukan?

Mungkin ia sekadar beberapa watak yang aku suka-suka lukis. Mungkin juga ia melambangkan diri pelukis itu sendiri. Mungkin juga ia melambangkan satu impian yang terpendam. Siapa tahu kan?

Tapi, tak perlu serabut otak fikir apa maknanya. Sebab, bila header ini mempunyai makna, kelihatan agak poyo lah pulak. Jadi, biarkan ia tanpa sebarang makna. Jika mempunyai makna pun, biarkan ia kekal misteri.....

Sekian, Jumpa lagi dalam post akan datang~~~~


9 comments:

  1. hehehhe.. cantik.. kena plak dengan background hitam.. XD

    ReplyDelete
  2. kebarangkalian ia seperti bintang walaupun tidak berkelip tetapi sentiasa bercahaya di blog ni. baiklah itu makna terpendamnya kan. dah dapat. XD

    ReplyDelete
  3. hahaha cute ! rajinnye design header sendiri *thumbs up*

    ReplyDelete