Tuesday, July 7, 2015

Pendar Ratna episod 1 sudah boleh dibaca !






Hai semua.. Aku nak beritahu, betapa aku terharu dengan pembaca-pembaca Pendar Ratna yang sentiasa bertanya bilakah boleh baca lagi Pendar Ratna. Kini, episod 1 Pendar Ratna dah boleh baca di sini

Jika anda suka komik tersebut, sila undi di sini.

Undian anda penting bagi memastikan Pendar Ratna boleh diteruskan. Tolong ya semua.. Terima kasih.

Sudah baca episod 1 Pendar Ratna? apa pandangan anda? Tinggalkan komen anda. Lagi sekali, terima kasih semua...


  

13 comments:

  1. sudah baca... macam biasa.. comel lukisan Amna.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aujinz... huhu... ada gak org pernah komen, style 'ceria', style 'doraemon', style budak. hehehe....

      Delete
  2. hahahaha comel dan kelakar komik di atas! ^_^

    ReplyDelete
  3. hahahaha comel dan kelakar komik di atas! ^_^

    ReplyDelete
  4. hahahaha comel dan kelakar komik di atas! ^_^

    ReplyDelete
  5. serius. best gile amna. btw amna memang study sejarah2 lama ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nub. Tak jugak, saya study fine art. ada subjek sampingan psl material culture. Blaja skit2 je.

      Delete
  6. Ohsem! Go Intan Go!! XD

    Ah kan best kalau boleh pilih untuk undi komik amna je dan tak wajib nak undi komik2 orang lain sekali kat situ? huhuh ( - w - )

    ReplyDelete
  7. dah undi~
    marvelous, kali ni boleh vote untuk komik amna ep.1 ni saja, tak perlu kena vote untuk beberapa komik orang lain sekali...heheh (baru nak kenal sistem comichat) ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay~~~~ jasamu kan ku kenang selamanya. tq tq... amat bergantung pada undian.

      Delete
  8. Internet hari ni lembab nak mamps,
    so tak undi lagi.
    InsyaAllah esok akan cuba buka, baca dan undi.

    Good luck Amna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2.. kne undi sblm hari ahad. hehe...

      Delete