Saturday, March 26, 2016

Fan Art Pendar Ratna

Hai semua, nak beritahu ni.. fan art komik Pendar Ratna, telah aku himpunkan ke dalam sebuah video. Sehingga sekarang perasaan teruja tu belum hilang. Maklumlah, menerima fan art saja sudah boleh buat aku bahagia. Kumpulkan ke dalam sebuah video sebagai penghargaan kepada semua pembaca yang sudi luangkan masa menghasilkan fan art untuk Pendar Ratna. 





Aku berazam hendak menghasilkan lagi video fan art Pendar Ratna. Itupun jika fan art mencecah angka 30. Jadi, tidakkah anda semua mahu bantu menjadikan impian ku ini satu kenyataan? Hantarkan fan art anda sekarang. Hehe.. (wow.. selamba je minta)

Bagi yang mengikuti page fb aku, mungkin anda sudah tahu mengenai video ini. Tapi bagi yang belum tahu, haa.. tunggu apa lagi, mari lihat video tersebut:


*Oh, lupa hendak memberitahu.. Aku miliki channel youtube. Cuma jarang sekali update.  Bolehlah subscribe jika sudi.


9 comments:

  1. Saya akan bantu menjadikan impian amna satu kenyataan. Tunggu lapang sikit saya lukis, saya suka betul komik ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay~~~ lukis-lukis~~~ Nak dapat lukisan dari ben lagi. Hehe..

      Delete
  2. kreatif betul amna ni. I can draw tapi dah tinggal lama sangat dah keras dah jari jemari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. jangan lah tinggal. Teruskan lah.

      Delete
  3. Aku nak jadi salah seorang daripada 30 orang itu!!
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom buat jugak ahaha biar cukup 30

      Delete
    2. Buat lah~ buat lah~~~~ Hehe...

      Delete
  4. saya sudah suskrib di laman video kamu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow. Terima kasih @budoxe lee. Haha.. tak selalu update pun video. Maaf.

      Delete